PMA Pole & Fit

PMA Pole & Fit richt zich op het geven van paalsport- en paaldanslessen in regio Rotterdam die voor iedereen toegankelijk zijn. Bij de meeste sportscholen ligt bij paalsport focus op het fitness element, bij de lessen van PMA Pole & Fit wordt er ook gelet op het compleet maken van de tricks, de afwerking hiervan en het combineren van tricks. Dit geeft mijn leerlingen de mogelijkheid wat ze hebben geleerd te combineren met dans.

De lessen van PMA Pole & Fit zijn voor iedereen en een positieve houding is dan ook de basis van iedere les, iedereen kan meedoen op zijn niveau maar zal tegelijkertijd ook uitgedaagd worden om nieuwe dingen te proberen en zijn of haar grenzen te verleggen!

Ben jij een sportschool, studio eigenaar die een paalsport instructeur zoekt of iemand die geïnteresseerd is in het volgen van lessen?
Neem dan contact op!

Paaldansen polefitness fotoshoot hoeksche waard regio rotterdam
Stefan de Baat PMA Pole and Fit trainer

Over mij

Mijn naam is Stefan en ben in 2016 begonnen met paalsport als fitness activiteit. In 2020 ben ik begonnen met lesgeven na een cursus en begeleiding van mijn eigen docent die al meer dan 15 jaar ervaring heeft met paaldansen en als fitness instructrice.

Ik heb zelf geen dans achtergrond en toen ik met de sport begon was dit voor mij vooral een leuke en goede workout. Na verloop van tijd kwam de focus in de lessen steeds meer te liggen op het afwerken en het mooi maken van de tricks en uiteindelijk deze te combineren. Dit is ook de manier waarop ik mijn lessen geef zodat deze voor mensen met en zonder een dansachtergrond toegankelijk zijn!

Naast paaldans instructeur ben ik ook werkzaam als hbo leefstijlcoach. Als leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een gezonde leefstijl. Wil je meer weten? kijk op pmalifestyle.nl

Reviews

Sharon

Lessen zijn heel divers, elke les is een uitdaging. Er wordt goed gelet op welk niveau je bent en dat er genoeg uitdaging is om je grenzen te verleggen.

Sylvia

Zeer goede instructeur.
Helpt je goed waar nodig en geeft op een leuke uitdagende manier les 🙂
Heb me nog nooit verveeld!

Sindri

Stefan is een fijne leraar en weet alles goed voor te doen en je te helpen waar nodig.
Hij zorgt altijd voor een goede warming up en cooling down.
Ik ben erg blij dat ik bij hem les heb💪🏽😁

Plaats een review