Paaldansen polefitness fotoshoot hoeksche waard regio rotterdam

Algemeen

De standaard lessen van PMA Pole & Fit zijn 1,5 uur. Door lessen van 1,5 uur te hanteren kan er een goede warming up en een cooling down aan de les worden toegevoegd en blijft er genoeg tijd over voor tricks en training in de paal.

Groepslessen

De lessen van PMA Pole & Fit zijn voor iedereen en een positieve houding is dan ook de basis van iedere les. Iedereen kan meedoen op zijn niveau maar zal tegelijkertijd ook uitgedaagd worden om nieuwe dingen te proberen en zijn of haar grenzen te verleggen!

Ben jij een studio of sportschoolhouder en wil je mij voor vaste lessen op jouw locatie inhuren? Neem dan contact op via +31 621835779 of met het contactformulier

Paaldansen polefitness fotoshoot hoeksche waard regio rotterdam

Privélessen

Wil je liever privélessen (of samen met een vriend of vriendin)? Dit kan ook bij PMA Pole & Fit, door onze X-stage Lite kan dit bij jou op locatie (binnen of buiten) of in Oud-Beijerland! Wil je meer weten over onze privélessen neem dan contact op via: Neem contact met mij op.

Lessen op locatie

PMA Pole & Fit heeft ook een X-stage lite danspaal, dit geeft de mogelijkheid om les te geven op locaties waar geen danspaal beschikbaar is dit kan binnen (ruimte moet minimaal 3,2 m hoog zijn) en buiten! Dus wil jij les of een workshop op locatie met vrienden en/of vriendinnen dan is dit ook mogelijk! Neem contact met mij op via: Neem contact met mij op.

Paaldansen polefitness fotoshoot hoeksche waard regio rotterdam